PhotoMax

Ny blogg ppl! Fotoblogg, since jag fick en SYSTEMKAMERA i julklapp igår ;D TACK till alla ni som köpte den :DDD

Kameran heter Max (efter Max Svensson i Svensson Svensson), och bloggen heter http://photomax.blogg.se

 

Checka och kommentera den lika mkt som ni kommenterar den här. Hahah SKOJA, ni ska kommentera mer :@

puss


God Jul



Kul att jag måste skriva ett Jul inlägg på två bloggar nu, haha! Men wtf, får väl bli ett här också och inte bara på Flaskdoris. God Jul på er! (Och när ni skicar jul sms, skriv vem ni är också. Har inga sparade nummer, fått typ 7 sms där det bara är ett nummer och ett "GOD JUL!!")

Puss på er!

Pure Friendship Never Dies



asdålig kvalitet men that's life!


Mobbad i skolan

Taylor Lautner berättar för Rolling stone att han blev mobbad i skolan

 

I dag är han en av Hollywoods hetaste unga stjärnor, men under skolåren blev Taylor Lautner mobbad för sina drömmar om en karriär som skådespelare.  

Taylor, som i dag är 17 år och är aktuell i ”Twilight”-uppföljaren ”New moon”, talar ut om de tunga pojkåren i nya numret av Rolling stone och säger att hans skolkamrater stämplade honom som en teaternörd.  

— Jag hade aldrig särskilt bra självförtroende. Jag blev mobbad i skolan eftersom jag var skådespelare. Det gick aldrig så långt att det blev fysisk mobbing, men folk hånade mig för vad jag höll på med, förklarar Taylor.  

Trots skolkamraternas glåpord bestämde sig flickfavoriten för att fortsätta med skådiskarriären.  

Han gjorde sin debut redan som 9-åring i tv-filmen ”Shadow fury” och följde upp det med en roll i ”The adventures of Sharkboy and Lavagirl” innan det stora genombrottet i ”Twilight”.  

— Jag fortsatte intala mig själv att det är det här jag älskar att göra och att inget skulle få hindra mig från att göra vad jag vill.

Taylor Lautner berättar för Rolling stone att han blev mobbad i skolan

Taylor var ju jättesöt som liten! Bara jag som tycker han är lite lik... nej, ni får avgöra själva? Är han lik någon? Jag tycker det, fast han (eller dem) är blonda.....


Idol 2009

Ska nu dra iväg till Rissne och koll på gullebrorsan Axels lussetåg, stora pojken ska läsa en dikt frmför alla, jag kommer antagligen pysa av stolthet och säga till alla "Han den där duktiga är min lillebror" och "Jag är hans syrra *peka på Axel*"

SEN ska jag och Amy dra iväg mot Globen och möta Em där! Askul! Hoppas att Calle vinner bara, annars kmr det vara en gråtande Madde i Globen ikväll.. vet att oddsen är emot honom, men hey, it's christmas och det innebär mirakel, right?!

Puss på er



Opepp

Alltså seriöst. Orkar verkligen inte blogga. Tagit en massa bilder m nya mobilen (som har 8 megapixelkamera), och har tänkt att dom här ska jag lägga in! Blivit så? Nej. Pallar inte...
Är typ opepp på allt just nu, skolan är slut om två veckor, jag vet, men det är extremt jobbiga två veckor, det är nu vi har allt i skolan, massa prov, presentationer och annat som ska fixas. Inte kul. Alls.

Och så är det alla julklappar som ska inhandlas... gahhhhh...

Så nollblogg på länge, så får vi se vad som händer sen. Börjar antagligen om på Flaskdoris sen, yay! :D


HISS!!

Jaa jag vet, fett confusing att jag bloggar på olika bloggar men akn inte bestämma mig vilken jag vill blogga på =O

Alltså kolla. Seriöst. Vill HAAA!! Kan ngn köpa ngn av dessa underbara tröjor till mig?




HISSHISSHISSHISSHISS x49564



asså.. Edward är ju assnygg och så, men.. tröjan ser fan lite för mkt emo ut x'(
annars hade den varit perfa.

RSS 2.0